2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimize İlgi Yoğundu

2017-2018 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenimiz yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Prof. Dr. Murat Ögetürk, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kazez, Öğretim Üyeleri, İdari Personel, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından mezuniyet belgelerini alan öğrenciler, mezun olmanın sevincini keplerini havaya fırlatarak gösterdiler.

RESİM GALERİSİNE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Törenin düzenlenmesinde büyük emeği olan Dr. Öğr. Üyesi Kadri Kulualp Hocamıza ve ayrıca düzenleme komitesinde yer alarak başarılı bir organizasyona imza atan Adem Sadak, Fatih Üngüzek, Nisa Çelik, Kübra Yeşilta, Çilem Ağtaş, Sinan Gülaçar, Aleyna Yıldız, İlknur Özdemir, Dilan Karakaya ve Rümeysa Erçel isimli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.