Mezuniyet Balosunda Öğrencilerimiz Doyasıya Eğlendi

Meslek Yüksekokulumuz 2017-2018 akademik yılı mezuniyet balosu Windy Hill Hotel’de düzenlendi.

Elazığ'ın sevilen sanatçıları Fatih UMUT ve Aslan NEDİM'in sahne aldığı geceye mezun öğrencilerimiz yanı sıra, Okul Müdürümüz Prof. Dr. Murat ÖGETÜRK, Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Funda GÜLCÜ BULMUŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Zafer ÇAMBAY, Akademik ve İdari Personelimiz de katıldı.

Müdürümüzün mezun öğrencilerimizi kutladığı ve bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilediği açılış konuşmasıyla başlayan gece, sanatçıların sahne alması, geleneksel mezuniyet pastasının kesimi ve daha birçok farklı eğlence programlarıyla devam etti.

Öğrencilerimiz için unutulmayacak anılara dönüşen balonun hazırlanmasında yoğun emek sarf eden Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Zafer ÇAMBAY'a çok teşekkür ediyoruz.